Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Η SUN system λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως ασφάλεια, καλαισθησία, αισθητική του περιβάλλοντος και περιβαλλοντικές επιπτώσεις, διατηρεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας. Είναι αυστηρή πολιτική της εταιρίας όλες οι διαδικασίες ποιότητας να ακολουθούνται και να ανασκοπούνται κανονικά για να επιβεβαιώσουν την αποδοτικότητά της με σκοπό την επίτευξη των στόχων της.

Τα ηλιακά συστήματα SUN system είναι πιστοποιημένα από τους παρακάτω φορείς:

 • Σήμανση Πιστότητας CE
 • Σύστημα Διαχείρισης κατά DIN EN ISO 9001 : 2008 από την TUV NORD
 • Πιστοποιημένες μετρήσεις που έγιναν στο κέντρο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος (Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών)
 • Πιστοποιήσεις προϊόντων, εργαζομένων, δοκιμές και έλεγχοι από την Εταιρία Βιομηχανικής Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Μετάλλων (ΕΒΕΤΑΜ)

Μποιλερ διπλής και τριπλής ενέργειας για ολοκληρωμένο θερμοσιφωνικό σύστημα που τοποθετείται οριζόντια. Κατασκευάζεται σύμφωνα με τον κανόνα DIN 4753-1 για την διαδικασία επισμάλτωσης από χάλυβα (S235 jrg2) με τα ανάλογα πιστοποιητικά. Οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με νερό προστατεύονται από επισμάλτωση και ανόδιο μαγνησίου. Όλα τα μπόιλερ περνάνε δοκιμές σύμφωνα με τον κανόνα DIN 4753 μέρος 1 έως 6. Αυτό εξασφαλίζει υγιεινό και πόσιμο νερό. Ο εξωτερικός μανδύας του μπόιλερ θερμαίνεται άμεσα μέσω της βαρύτητας από το αντιψυκτικό που κυκλοφορεί στους συλλέκτες του συστήματος.

Το εσωτερικό νερό μπορεί επίσης να ζεσταθεί από την ενσωματωμένη εσωτερική αντίσταση με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη ή στην περίπτωση της τριπλής ενέργειας και με τον εναλλάκτη του καλοριφέρ.

Το εξωτερικό μέρος της δεξαμενής καλύπτεται από ανοξείδωτο ή ηλεκτρογαλβάνιζε λαμαρίνα ηλεκτροστατικά βαμμένη πάχους 0,5 mm. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε μέγιστη προστασία και μακροζωία.
Η θερμική μόνωση είναι CFC ελεύθερη και φορμαρισμένη σε 40kg/m.

Νέοι Επιλεκτικοί Συλλέκτες Υψηλής Αποροφητική Ικανότητας

 1. Περιμετρική μόνωση 4 cm από ορυκτοβάμβακα 30 κιλών
 2. Απορροφητήρας χαλκού
  plate – ενιαία χάλκινη επιφάνεια βαμένη
  sun select – με επιλεκτική επιφάνεια αλουμινίου και τιτανίου
 3. Πλαίσιο από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο
 4. Άθραυστο κρύσταλλο 4 mm χαμηλής περιεκτικότητας σιδήρου
 5. Ειδικό σημείο εξαερισμού