Εταιρία

Το 1980 ο Χρήστος Παπαδόπουλος ίδρυσε μια εταιρία με σκοπό την κατασκευή και τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων.

Η ποιότητα των προϊόντων και η συνέπεια μας δεν άργησε να γίνει αντιληπτή από τους καταναλωτές τόσο της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού.

Από το 1995 εξάγουμε τα προϊόντα μας σε Γερμανία, Αυστρία και στις βαλκανικές χώρες.

Η εταιρία με την πείρα και εμπειρία 30 ετών και μια πορεία συνεχώς εξελισσόμενη είναι σε θέση να ικανοποιήσει και ποιό “ιδιαίτερο” πελάτη.

Αφουγκράζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών και παράλληα με την κατασκευή των ηλιακών θερμοσιφώνων εισάγαμε στην αγορά είδη θέρμανσης όπως λέβητες και καλοριφέρ.

Διαθέτουμε στην ελληνική αγορά με δικές μας εισαγωγές ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα κορυφαίων εταιριών του χώρου.

Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο, η επιχείρησή μας έχει όχι μόνο καταφέρει να συνεχίσει με επιτυχία την εισαγωγή ποιοτικών προϊόντων αλλά έχει και επεκταθεί σημαντικά. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της αειφόρου ενέργειας και την αυξανόμενη ζήτηση για περιβαλλοντικά φιλικές λύσεις, έχουμε επενδύσει σημαντικά στον τομέα των εγκαταστάσεων ηλιακών θερμοσιφώνων. Αυτή η επέκταση στον κυρίως τομέα εργασιών μας υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για την προώθηση της πράσινης ενέργειας και τη σταθερή επιθυμία μας να προσφέρουμε λύσεις που συνδυάζουν την ποιότητα με την περιβαλλοντική συνείδηση.